Oplev området | Eleonoras B&B

Oplev området

Vadehavscentret

Med mere end 1000 kvadratmeter udstilling, nye møde- og formidlingsfaciliteter, cafe og butik er VADEHAVSCENTRET et center af fremtiden for gæster fra hele verden. Vi er besøgscenter for borgere, der er stolte over at vise Verdensarv Vadehavet frem for gæster. Og vi danner ramme for at du og din familie, kan have nogle gode timer sammen i et center, der stolt og værdigt formidler Vadehavet.

Ribe VikingeCenter

Tag på en rejse 1300 år tilbage i tiden og mød bl.a. sortsmeden, kongens møntslager, vølven, husfruen, trællen, krigeren, falkoneren, træsmeden, sølvsmeden, trællekræmmeren, storbonden og alle gården dyr i vikingernes Ripa.

Ribe VikingeCenter er et historisk oplevelsescenter med rekonstruktioner og levendegørelse af det allerældste Ribe år 710 til år 980.

Museet Ribes Vikinger

Museet Ribes Vikinger fortæller Ribes historie fra vikingetid og middelalder frem til år 1700. Netop på stedet for grundlæggelsen af Nordens første by omkring år 700 e. Kr.

Ribe Domkirke

Ribe Domkirke er viet til Vor Frue, eller Jomfru Maria. Dens opførelse påbegyndtes ca. 1150 og var færdig 100 år senere i ca. 1250. Den afløste en ældre stenkirke på samme sted. Der er nyligt lige syd for Domkirken fundet kristne grave fra midten af 800-årene, så Ansgars kirke fra efter 860 lå formentlig også her. Domkirken er hovedkirke i Ribe Stift, som strækker sig fra Tønder og næsten til Holstebro.

Sort sol/sort safari

Sort Safari byder på en flot fugletur i fugleparadiset Nationalpark Vadehavet. Oplev lyset over marsken, og glæd dig til at komme tæt på to fantastiske naturfænomener kreeret af hundredvis af fugle, der danser på himlen i lysets stråler. Hør om det fantastiske fugletræk non-stop fra verdensdel til verdensdel.

Ribe Kunstmuseum

På Ribe Kunstmuseum udfoldes historien om, hvordan dansk kunst har udviklet sig i 200 år. Samlingen tager sit udgangspunkt i værker af Jens Juel og Nicolai Abildgaard. Herfra bevæger den sig gennem Guldalderen og Det moderne gennembrud. Med klassisk dansk modernisme sætter den sit punktum. Og med en kronologisk ophængning kan man som besøgende udforske de måder, hvorpå kunsten har ændret sig - på behagende, kritisk og...

Musikhuset Esbjerg

Musikhuset Esbjerg

Musikhuset Esbjerg er et dynamisk og levende kulturhus, hvor du kan opleve koncerter, stand up, teater og meget mere.

Legoland

LEGOLAND er Danmarks største turistattraktion uden for København. Siden begyndelsen i 1968 har LEGOLAND indbudt til sjove og hyggelige oplevelser for hele familien – med udgangspunkt i børn i alderen 2-12 år. LEGOLAND parkens succes er bygget af mere end 65 millioner LEGO® klodser.

Legohouse

LEGO® House er et nyt oplevelseshus i Billund kun 1000 meter fra LEGOLAND®. Det 12.000m² store hus er fyldt med 25 millioner LEGO klodser, som byder LEGO fans i alle aldre velkommen til den ultimative LEGO legeoplevelse.

I LEGO House bygger børn og voksne med LEGO klodser både fysisk og digitalt. Her kan man programmere robotter, gøre LEGO fisk levende og blive inspireret af verdens største og mest komplicerede...

Teddy Bear Art Museum

Teddy Bear Art Museum har hjemme i LEGO familiens tidligere private hjem i centrum af Billund. Museet er en arkitektonisk perle fra 1959 på 776 m2 og er i dag hjem for over 1.200 bamser. Nyd besøget i bamsernes univers, og oplev at bamser ikke kun er legetøj, men også kunst.

Eleonoras B&B logo

Eleonoras | CVR: 30787242

Adresse: Vester Vedsted Vej 127, 6760 Ribe, Danmark

Tlf: 26 36 67 60 | Mail: Eleonoras127@gmail.com

  • Mastercard
  • Maestro
  • VISA
  • Visa Electron
  • Diners Club
  • Discover
  • JCB
  • Union Pay
  • V Pay
  • Dankort