GDPR | Eleonoras B&B

Eleonoras persondata politik (GDPR)

Behandling af persondata:

Nærværende persondata politik gælder for din kontakt til Eleonoras og eventuelle ophold, som du bestiller og gennemfører hos Eleonoras.

Denne information indeholder oplysninger, som Eleonoras er forpligtet til at give sine kunder på baggrund af persondata loven (GDPR)

Eleonoras er dataansvarlig for dine persondata, som vi kommer i besiddelse af i forbindelse med kontakt og ophold hos os.

Indsamling af persondata samt behandlingen af disse, vil til enhver tid ske i henhold til gældende lovgivning.

Eleonoras indsamling af persondata:

Ved din henvendelse til Eleonoras, vil de persondata du afgiver til os blive brugt til kommunikation om dit eventuelle ophold, til at administrere opholdet, til din betaling og efterfølgende til vores regnskab.

Eleonoras indsamler persondata på følgende måde:

  • Ved dit køb og/eller anmodning om en af Eleonoras serviceydelser – herunder ved brug af Eleonoras digitale muligheder
  • Via en person, som handler på dine vegne
  • Ved hjælp af browser cookies og web beacons
  • Ved abonnement på nyhedsbrev fra Eleonoras
  • Ved B2B kan det være i en salgssituation, hvor der er brug for tilbud på ophold el. lign. hos Eleonoras eller ved oprettelse af samarbejdsaftale
  • Via sociale medier, reklameudbydere eller offentlige registre

Når du bestiller en eller flere af vores serviceydelser og dermed afgiver dine personlige oplysninger, giver du samtidig dit samtykke til, at Eleonoras kan behandle disse oplysninger.

Oplysninger, som Eleonoras indhenter:

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og andre almene personlige oplysninger
  • Kreditkort oplysninger
  • Oplysninger i forbindelse med fysiske eller online konkurrencer
  • Feedback på sociale medier og andre digitale platforme
  • Informationer via browser og cookies
  • Informationer om din virksomhed og relevante kontaktpersoner
  • Særlige informationer i forbindelse med fødevarer, medicin eller handicap, hvis du ønsker at oplyse det, fordi det kan give mening i forbindelse med afvikling af dit ophold hos Eleonoras

Behandling og sletning af persondata:

Eleonoras videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, med mindre du har bestilt oplevelsestur el. lign. gennem os, hvor vi er nødt til at videregive dine kontaktoplysninger, så arrangøren kan få kontakt til dig. I sådanne tilfælde vil du få besked om videregivelse af relevante oplysninger, og du vil skulle godkende videregivelsen.

Ekstern samarbejdspartner med adgang til dine personlige oplysninger:

ND Revision Vojens

v/Carsten Feidenhansl

CVR: 31611962

Alle kunder til Eleonoras kan til enhver tid forlange at se de data ND Revision har registreret om deres kundeforhold og eventuelt forlange dem slettet.

Dine persondata slettes således:

Henvendelser på mail, via hjemmesiden, sms eller telefon slettes, når opholdet er betalt eller senest 3 måneder efter betaling.

Til brug for regnskab m.m. gemmer vi faktura/booking i 5 år iht. bogføringsloven, hvorefter de slettes og/eller destureres.

Dine rettigheder:

I forbindelse med persondata, har du rettigheder, som du kan få opfyldt ved at henvende dig skriftligt til Eleonoras.

Ret til indsigt

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som Eleonoras har registreret om dig.

Ret til berigtigelse og evt. korrektion

Du har ret til at få berigtiget de personoplysninger som Eleonoras har registreret om dig, samt at få dem korrigeret, hvis de er ukorrekte.

Ret til sletning

Du har ret til at få slettet de personlige oplysninger, som ikke længere er nødvendige at opbevare, bortset fra hvad Eleonoras er pålagt at skulle gemme efter lovgivningen.

Ret til begrænsning

Du har ret til at få begrænset Eleonoras behandling af dine personoplysninger til det nødvendige.

Ret til indsigelse

Du kan gøre indsigelse mod Eleonoras behandling af dine persondata, hvis du mener at data behandles ulovligt eller hvis du har personlige grunde til at du ikke ønsker at personlige oplysninger behandles og disse grunde er vigtigere end Eleonoras formål med at behandle dine persondata.

Du har mulighed for at klage til datatilsynet, hvis du mener at Eleonoras behandler dine personlige oplysninger ulovligt. 

Kontaktoplysninger:

Eleonoras
V. Vedsted Vej 127

6760 Ribe

Tlf. +45 2636 6760

Mail: ingerudklint@gmail.com

Web: www.eleonoras.dk

Eleonoras persondata politik er senest revideret d. 2. april 2020

Tilbud

Vinterophold for 2

Eleonoras B&B logo

Eleonoras | CVR: 17315099

Adresse: Vester Vedsted Vej 127, 6760 Ribe, Danmark

Tlf: 26 36 67 60 | Mail: ingerudklint@gmail.com

  • Mastercard
  • Maestro
  • VISA
  • Visa Electron
  • Diners Club
  • Discover
  • JCB
  • Union Pay
  • V Pay
  • Dankort